Saturday, December 24, 2011

MISS THEM

Dear blog, 



Nur Nisa Sharif, i miss u very muchh!
akue rindu kau laa sayang.
akue rindu saat2 kite stress then kite nyanyi nasyid kat MP3 same2
kite golek2 atas katil
the most important thing, akue slalu merempat dorm ko
akue rindu nak tido couple ngan ko laa
do you know, what?
akue tengah bersedih nie... :'(
akue rindu nak story mory ngan ko
kite berdua memang bermasalah kann sayang? hoho...
manja nye akue ngan ko nie
ye laa, kite kann TWINS

Nisa, nak tahu tak..? "dia" dah jauh dari akue
mmg dia takde niat nak tinggalkan akue
tapi akue rase sunyi sgt
akue rindu nak borak ngan die
kau tahukan die jaga diet akue? akue rindu nak puasa sama2 ngan die
akue rindu nak share story ngan die
seronok kawan ngan die
die sangat caring
susah nak cari hamba Allah mcm die
die sgt memahami hati mcm kite nie dan die hormati org mcm kite
akue sayang die nisa
sayang die sangat2 sbb die baik ngan akue
selalu ade time susah dan senang
akue dah beri kepercayaan pd dia utk jadi kwn baik akue
dialah kwn baik akue yg setia
cume sekarang...
die cakap die perlukan masa untuk lari dari dosa
ko tahukan ape maksudnye?
kite same2 tahu tentang perasaan die.
it's okey. akue tak kesah.
akue just harap akue tabah menunggu die
*lagu kite SEGENGGAM TABAH
doakan akue ngan die kawan baik selamanya. <3














for visitors, jangan layan sangat post yang nie. just luahan hati.
kalau tak faham. hiraukan. tak perlu fikir punn...
thanks... :)


No comments:

Post a Comment