Monday, December 17, 2012

Blogger

with the name of Allah
the most gracious and the most merciful
assalamualaikum. wmt. wbt.
actually, gambar ni langsung tade kaitan dengan topik hari ni.
excited jumpa gambar ni dekat blog skolah. :D

some people say "leceh buat blog. nak kene update selalu"
"blog dah banyak tp asyik lupa password"
 "tak pandai nak buat blog"
"tak ramai readers laa. give up."
 "blog aku tak style mcm orang lain"
blablablabla....lalalalalala.. hehe.
sejujurnya tade idea nak post ape hari ni.
 tu yg banyak merepek ni.
maaf laa ye. otak serabut. ni luang masa dengan blog kejap.
just nak bagi tahu semua orang,
i'm not a professional blogger yet.
baru sixteen laa katekan. tak banyak pengalaman hidup lagi.
but i'll try the best as can for my readers. ceh! macamlah TOP.
tak minta pun readers ramai-ramai, 
asalkan dapat luah dengan menaip.
apa-apapun thanks sebab sudi follow.
segala salah silap harap maaf. 
kalau perlu perbaiki sila bagitahu ye.
post saya ade yang privasi tp mostly umum untuk semua.
yang penting, doakan saya dapat capai cita-cita saya
sama ada jadi ustazah izzati ke ustazah jiha sedap ea?
atau pun pakar motivasi macam ustazah siti norbahyah
suatu hari nanti. amin, insyaallah. :)

No comments:

Post a Comment