Sunday, November 11, 2012

Tinggal Kenangan

with the name of Allah 
the most gracious and the most merciful
assalamualaikum wmt. wbt.



siapa yang tak kenal budak dorm 
s.e.p.u.l.u.h. :DD

budak dorm yang selalu buat bising
gilaa kentang
gilaa kamera
gilaa makan *fact ^_^
semuanya GILAA...

tapi yang gilaa tu laa yang saya sayang:)

walaupun kita selalu gaduh
kadang-kadang pagi2 lagi da bising
malam2 terjerit sana sini
tapi pernah ke kita kesah pasal semua tu?
yang penting kita bersama.
itu semua gurauan kita. biasa jek.
kata jiwa tenang, Nossa Vida Tranquila.
 yang pahit itulah yang manis.
dan yang manis itu lebih manis.

rindu.rindu.rindu. dekat awak semua:)
kita main true or dare. final destination sama2.
potluck bersama setiap kali balik wajib.
tidur atas karpet petang2.
rebut tengah2 carpet tiap2 malam. *but i prefer my own bed.
ingat lagi?
for the first time saya kene simbah dgn korang
waktu gotong-royong di toilet 1
because of my belated birthday!
rindu nak dengar gemok nyanyi lagu gedik korea die.
KRIS DAYANTI yang emo giler.
ayu yang selalu kejut saya pagi2.
selalu tumpang tido katil erin petang2.
gedik2 dengan eida. bicara endon dengan aimi.
cari pasal dengan fatin. peluk najwa kuat2.
baring2 sambil dengar mp3 dgn najwa.
membebel dengan tyra.

i miss the whole moments we're together
















and i'll never forget
yang kita pernah menang 
KAMAR TERBAIK ASPURI!

and this girl, menyebok!

tak bayar duit karpet.
tak malu ehh duduk dorm org??
tiap2 malam tido dorm sepuluh.
bayar ahh... ^_^



fatin atikah:)
dah biase kene mcm nie.
tp die TABAH.  nie laa cari kami bergurau. 
gurau pujuk balik. tapi fatin tade perasaan.
tak payah pujuk pun takpe. huhu..
walaupun dorm awak di bawah,
awak tetap keluarga kami. so sweet~
kami sayang fatin atikah.. 
you're a part of us.

dan inilah kali terakhir kita makan sama2 haritu.
rindunya...


dormmates, saya sayang awak semua:)
hajar, aimi, tyra, anis, radna, aini, najwa,
ayu, nazira, fira, erin, mia, eida, awin,
qila, nadyah.....
tidak lupa juga kepada yg turut disayangi
fatin dan roffina:D

No comments:

Post a Comment