Friday, August 26, 2011

IMAM MUDA=)



lately, i have been watching a tv show, IMAM MUDA. best laa juga. yang sangat menariknye walaupun dieorg masih muda, dieorg boley laksanakan setiap task, ujian amali dan praktikal mcm menguruskan jenazah, bg khutbah kat masjid, tangkap sindiket2 yang berkhalwat dan byk lagi laa. actually this tv show dihasilkan oleh Astro dengan bantuan dan kerjasama Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI), utk mencari IMAM muda yg terbaek di Malaysia! it's great right?
klau mcm nie akue pun boley jatuh cinta sbb mereka2 nie, berkredibiliti dalam memikul tanggungjawab di zaman penuh cabaran skrang nie. tgk laa dunia skrang, mcm2 jadi! ish3... ade yg murtad laa... percaye ajaran sesat senang2 mcm tu jek. mane boley! so, i'm really support this tv show...ade someone nie his very cute... imam muda Najdi. baru 20 tahun tau~ klau xsilap dlu die dr SMAP LABU... bagoskan? sbb masih ade golongan muda seperti die. this is how young Muslim are trying to make people closer to Allah.






"klau nak cari calon suami,
 cari macam dieorg" that's my verse

No comments:

Post a Comment