Thursday, September 1, 2011

JUST FORGET ABOUT ME



saya nak minta maaf sgt2 dekat awak.
saya xboleh bg tahu ape sbbnye awak perlu lupekan saya.
saya xnak menyusahkan awak lagi...
terima kasih sbb menyayangi saya. once kite kawanbaik selamanya kita kawan baik okey?
kalau awak rasa tindakan saya nie melukakan hati awak, skali lagi saya mintak maaf...
awak terlalu baik melayan saya. awak layan jek kerenah saya kan?
awak slalu dgr masalah saya.
klau dulu... kite slalu puasa sesame...isnin khamis kite puasa sunat.
kdg2 awk mcm intip saya puasa ke tidak.saya pun boleh dpt tahu awak puasa ke tidak.
then kite buat perjanjian, sape bgn awal subuh,
awak dan saya akan call dlu utk kejut solat subuh... awak jaga diet saya...
awak prihatin dgn saye bile saya sakit. setiap kali birthday saya, awak bg present...
awak slalu ajak saya g riadah supaya saya kurus... huhu!
seronok jugak kawan dgn awak sbb awak paham perasaan saya... terima kasih sgt2...
tapi selepas ni.... mugkin kite sudah tidak mcm dulu...
saya kena lupekan kan awak... dan awak pun kena lupekan saya...
tp saya xkan pernah lupe semua kenangan
kite selama kite berkawan...it's hard to forget someone who gave you so much to remember


Awak..
saya tahu..
saat pertemuan kita dulu adalah saat yang paling bahagia..
awak ingat tak saat-saat kite mula kenal dulu?
awak pemalu orangnye kan..
hanya saya je dalam fikiran awak..
sayalah satu2nye kawan baik awak yg selalu berkongsi cerita masalah...
susah senang kite bersama...

Jadi, saya nak awak kuat...
memang susah utk lupekan awak... tp saya dah cube.
maafkan saya klau saya betul2 lupe awak. mungkin nnti kite akan bertemu kembali... maafkan segala kesalahan saya selama nie ea...?
klau saya ade kekurangan, xsempurna di mata awak... jgn lupe harapan saya pd awak..!
saya harap awak usaha utk tunaikan impian saya walaupun kite sudah xmcm dlu...
walaupun kite bukan yg dlu... jangan pernah lupe setiap dugaan yg kite hadapi sbb hikmah disebalik dugaan yg kite hadapi itu Allah memberi ssuatu petunjuk supaya kite berubah kpd lebih baik. sbb tu saya xkesah klau ditimpa dugaan sorang2 skalipun...
biar saya hadapi semua nie. dgn dugaan nie lah yg membuatkan saya seorang yg kuat.
ustaz pernah ckp, klau kite rindu seseorg tp kite xboleh memiliki dia, doakan saja utk die... mungkin rindu boleh diubati..





1 comment: