Friday, February 15, 2013

Reaching For The Sky


in the name of Allah
the most gracious and the most merciful
assalamualaikum, wmt. wbt.

ehm. this entry sajaa post before i'm going back
to my lovely school:)
okay. it's not too late to make changes.
dulu aku malas belajar. belajar pun main-main kann.
so, it's the time.
to revenge! lawan syitannNN :D
bukan sebab awak nak spm je sayang. but...
i'll reach for the sky!
yes. seriously. i'm reaching for the sky.
it's because i know that i can
so, i'll go for it.
my target this year. hopefully....
zero subject yang fail dalam setiap exam.
trial saya dah boleh straight. insyaallah.
and i'll try as hard as i can untuk dapat straight 11A+.
kadang-kadang,
berada di bawah tu sangat perlu
supaya kita ada usaha yang lebih kuat 
gigih, sungguh dan sebagainya untuk berada diatas. 
that is what i've feel. betul.
most important for me,
bila dapat result terbaik dalam spm
itu adalah satu kepuasan. seriously. ouhh.
how many times do u have to say 'seriously'?
haha. sebab muka saya serious ni.
nampak tak? =.="
so do, pray for me.
racing for jordan. hee. babai.


The Moment That Met Us

with the name of Allah
the most gracious and the most merciful
assalamualaikum, wmt. wbt.

there are tears in that smile :')

such a long time my blog isn't update.
so, straight to the point suka suki cuti ni. em, boleylaaa.
alhamdulillah, 
dapat spend time dengan kakak sayang saya.
asal jumpa je, nak cubit die. nak gigit hidung die.
nak tarik tudung die. asyik gado je. itulah die.
kami yang manja. hee. :D
just wanna say, nice to meet you kakak.
maybe it has been thousands of time kot
 saying the same thing, right? 
tapi asal saya tak jemu, suka hati laa kan?
'siapa je' die ni laa yang selalu buat saya ingat kat die
thanks for everything once again.
hope dapat spend time dengan awak lagi.
gossiping. again and again. kann?
even borak kosong boleh buat saya bahagia
apatah lagi buang masa gaduh dengan awak. haha.
sangat bahagia dengan awak, kakak.
yang tak bahagianya jauh dari awak laa kann?
em, but it's okey.
yang jauh tu laa kita rindu.

do pray for me. sayang awak:)