Friday, February 15, 2013

The Moment That Met Us

with the name of Allah
the most gracious and the most merciful
assalamualaikum, wmt. wbt.

there are tears in that smile :')

such a long time my blog isn't update.
so, straight to the point suka suki cuti ni. em, boleylaaa.
alhamdulillah, 
dapat spend time dengan kakak sayang saya.
asal jumpa je, nak cubit die. nak gigit hidung die.
nak tarik tudung die. asyik gado je. itulah die.
kami yang manja. hee. :D
just wanna say, nice to meet you kakak.
maybe it has been thousands of time kot
 saying the same thing, right? 
tapi asal saya tak jemu, suka hati laa kan?
'siapa je' die ni laa yang selalu buat saya ingat kat die
thanks for everything once again.
hope dapat spend time dengan awak lagi.
gossiping. again and again. kann?
even borak kosong boleh buat saya bahagia
apatah lagi buang masa gaduh dengan awak. haha.
sangat bahagia dengan awak, kakak.
yang tak bahagianya jauh dari awak laa kann?
em, but it's okey.
yang jauh tu laa kita rindu.

do pray for me. sayang awak:)

No comments:

Post a Comment